Over ons

Welkom bij ICT Training Centrum, dé ICT opleider binnen regio Foodvalley. ICT Training Centrum is een specialisatie binnen CTC | Computer Training Centrum Veenendaal die geheel is gericht op de verschillende aspecten binnen de ICT.

FILL THE GAP

In samenwerking met Global Knowledge en ICT Valley hebben wij de ambitie om, door middel van project Grow-IT, het gat te dichten tussen de kennis die bij de verschillende ICT bedrijven in de regio Foodvalley gevraagd wordt en de aanwezige kennis bij de potentiële werknemers. Zo kan de opleiding nauwsluitend aansluiten op de werkvloer.

ONZE WERKWIJZE

Eerst wordt er samen met de werkgever gekeken naar de functie die ze open hebben staan en naar de vaardigheden die daarvoor vereist zijn.

vervolgens kunnen wij gaan kijken welke kandidaten het best op deze functie aansluiten en ze, doormiddel van CV voor te stellen aan de betreffende werkgever.

Daarna vindt er een matching plaats met de werkgever en de potentiële werknemer, als dit goed verloopt kan het opleidingstraject van start gaan, waarbij de cursist zo snel mogelijk binnen het bedrijf aan de slag kan gaan. het opleidingstraject wordt van tevoren samen met de werkgever en de kandidaat vastgesteld. ook wordt vastgesteld of de opleiding door ICT Training Centrum of het bedrijf zelf gegeven wordt.

Tijdens de opleiding worden zowel de cursisten als de werkgever intensief begeleid. Op deze manier wordt alle zorg over het traject uit handen van de werkgever genomen en kan hij / zij zich richten op de zaken die belangrijk zijn.

Ook kunnen de cursisten al aan het begin van het traject beginnen aan een ‘stage’ bij de werkgever, zo kan de desbetreffende cursist geleidelijk ingewerkt worden binnen de organisatie.

Na afronding van de opleiding bieden wij nog een half jaar nazorg voor zowel de cursist als de werkgever.

  • Grey Facebook Icon

CTC Talent

Wiltonstraat 2A

3905 KW Veenendaal