Zoeken
  • Bert

De eerste resultaten zijn binnen! #GROW-IT


De eerste matches tussen werkgever en werkzoekende zijn gemaakt! Kortgeleden zijn de eerste kandidaten met succes gekoppeld aan een werkgever, zij zijn inmiddels begonnen met het 6 maanden durende leer-werktraject.


De selectie vooraf


Aan deze matches is een uitgebreide selectie procedure voorafgegaan. Wij krijgen de Cv’s van het WSP (Werkgevers Service Punt) en kijken, op basis daarvan, of iemand geschikt is voor een functie binnen de ICT. Als dit zo is stellen wij de kandidaat voor aan een werkgever waarvan het profiel ongeveer overeenkomt, in dit geval is het via een ‘meet & greet’ gebeurt. De werkgever kan zelf aangeven met wie hij door wil naar de volgende ronde en wie niet. Tijdens gesprekken tussen werkgever en kandidaat kan door beiden gekeken worden of ze bij elkaar passen en of er een match gevormd kan worden. Is er een match? Dan kan het leer-werktraject beginnen!De eerste kandidaten zijn begonnen!


De eerste kandidaten hebben deze selectie met succes afgerond! Zij zijn, zoals eerder gezegd, ook al begonnen met het, met hen vastgestelde, opleidingstraject. Ze zullen voor verschillende functies binnen het bedrijf opgeleid worden, van consultant tot projectleider.

Het traject bestaat voor een deel uit praktijkgerichte en inhoudelijke training en deels uit de stage bij de werkgever. Hier krijgen ze 6 maanden de tijd voor, waarbij de kandidaat de uitkering blijft behouden en het bedrijf alleen het opleidingstraject hoeft te betalen. De kosten van de opleiding zijn, omgerekend naar een gemiddeld salaris binnen de ICT, in 2,5 maand terugverdiend. Mocht na 6 maanden blijken dat het met de kandidaat toch niet klikt, dan is de kandidaat opgeleid en kan zo bij een ander ICT bedrijf terecht.


Denk in kansen!


Naast de matches die nu al gemaakt zijn, lopen nog andere selecties bij verschillende uiteenlopende bedrijven. Denk aan vacatures zoals consultants en programmeurs. Ook zijn er vele andere mogelijke vacatures waar onze kandidaten, met wat bijscholing, zo bij zouden passen. Zoekt u nog ICT medewerkers? Denk ik kansen en maak werk van uw vacatures m.b.v. GROW-IT!


bel direct 088 – 822 51 11 voor een afspraak.

56 keer bekeken
  • Grey Facebook Icon

CTC Talent

Wiltonstraat 2A

3905 KW Veenendaal