Zoeken
  • Bert

Aangeboden: C# / .Net programmeurs

Bijgewerkt: 14 jun 2018In September willen wij in het kader van project GROW-IT gaan beginnen met de versnelde opleiding tot C# / .Net programmeur. Hiervoor hebben wij een mooie, gevarieerde poule aan kandidaten klaarstaan die staan te trappelen om te beginnen aan het leer/ werktraject!


GROW-IT

Het C# / .Net traject is een van de leer/ werk trajecten die is vormgegeven in het kader van project GROW-IT. Meer weten over GROW-IT? Bekijk onze blogpost van vorige week voor meer informatie!

https://www.icttrainingcentrum.nl/blog/grow-it-de-oplossing-voor-de-schaarste-aan-ict-personeel


Praktisch opleiden

Omdat wij alle onnodige modules uit de opleiding halen, kunnen wij in een half jaar de cursist praktisch opleiden tot volwaardig C# / .Net programmeur. Bij het traject zal grote focus liggen op inhoudelijke training. Bijvoorbeeld; de verschillende zaken waarvoor C# en het platform .Net gebruikt worden, de Agile Scrum werkwijze, etc. ook worden een aantal modules sociale training en communicatietraining gegeven. Bij de training doen de cursisten veel praktische oefeningen, om zo de stof goed onder de knie te krijgen.


Voor en Door de werkgever

Het Leer/werk traject duurt een half jaar. De opleiding wordt betaald door de werkgever, waarvoor hij/zij de kandidaat een half jaar zonder loonkosten in dienst krijgt. Gedurende het traject blijft de kandidaat de uitkering behouden en wordt hij vrijgesteld van sollicitatieplicht. Aan het eind van het traject kan het bedrijf beslissen of het de kandidaat een contract wil aanbieden.


Voordat het traject begint zullen er eerst matchingsgesprekken plaatsvinden, zo kunnen werkgevers en kandidaten elkaar leren kennen en kijken of ze met elkaar het traject willen aangaan.


Neem contact op!

Werk jij bij, of ken jij een bedrijf in de regio Foodvalley dat nog C# / .Net programmeurs zoekt? Neem zelf contact op, of laat ze contact opnemen! Onze kandidaten willen graag aan de slag als programmeur!


Interesse in het C# / .Net traject? Neem contact op!

Telefoon: 088 - 822 51 11

Email: info@icttrainingcentrum.nl

56 keer bekeken
  • Grey Facebook Icon

CTC Talent

Wiltonstraat 2A

3905 KW Veenendaal