Zoeken
  • Bert

GROW-IT: De oplossing voor de schaarste aan ICT personeel

Bijgewerkt: 13 jun 2018Intro to GROW-IT


Het project GROW-IT is een initiatief van Computer Training Centrum / ICT Training Centrum, het is opgezet in samenwerking met de Gemeente Veenendaal, het Werkgeversservicepunt (WSP) en ICT Valley. Het doel is het gat te dichten tussen de kennis die bedrijven vragen en de vaardigheden die potentiele werknemers hebben.


Computer Training Centrum verzorgt, onder de naam ICT Training Centrum, de selectie en de opleiding van de kandidaten. Hierbij werken wij samen met toonaangevende partners als Mprise, Global Knowledge en Burogrijs.


Samen met deelnemende bedrijven wordt gekeken wat voor soort werknemers het nodig heeft en welk leer-/werktraject hierbij past.


De training, in combinatie met de stage duurt maximaal 6 maanden, de cursist blijft gedurende de 6 maanden de uitkering behouden. Het bedrijf hoeft alleen het trainingstraject te betalen.Hoe Werken Wij? Hier een voorbeeld.


Laten we een denkbeeldige kandidaat nemen; Dhr. Jansen.

Via het WSP krijgen wij (ICT Training Centrum) de aanmelding en CV binnen van Dhr. Jansen. Vervolgens kijken wij m.b.v. het CV en een persoonlijk gesprek of Dhr. Jansen geschikt is voor een functie binnen de ICT en zo ja, wat voor functie aansluit bij zijn verwachtingen en competenties.

Als Dhr. Jansen besluit door te willen gaan in het project, gaan wij kijken of er bedrijven zijn die aansluiten bij zijn profiel. Wij stellen hem, d.m.v. CV en profiel voor aan die bedrijven zodat er mogelijk een gesprek kan plaatsvinden. Tijdens het gesprek kunnen het bedrijf en Dhr. Jansen kijken of er een match tussen de twee gevormd kan worden.

Is er een match? Dan kan de training, in combinatie met de stage, beginnen.


Interesse in GROW-IT? Neem contact op!

Telefoon: 088 - 822 51 11 Email: info@icttrainingcentrum.nl

220 keer bekeken
  • Grey Facebook Icon

CTC Talent

Wiltonstraat 2A

3905 KW Veenendaal