Trajecten

C#/.NET

Het programmeur traject van project GROW-IT!

mICROSOFT dYNAMICS

Microsoft Dynamics consultants nodig? dan is dit het traject voor u!

aNDERE TRAJECTEN

geen C# of MS Dynamics nodig? bekijk de andere mogelijkheden! 

Traject opbouw

Bij ICT training centrum hebben wij verschillende trainingstrajecten samengesteld met elk een eigen specialisatie. Iedere traject duurt ongeveer 6 maanden en zal, verschillend per cursus, klassikaal en online gegeven worden. Van de cursisten wordt verwacht dat zij zelf hun eigen laptop meenemen.

 

Onze trajecten zijn opgebouwd uit 3 verschillende onderdelen; Meeting & selectie, Stage & Werk en Training & begeleiding.

Bij de meeting & selectie ontmoeten en selecteren wij de kandidaten die de competenties hebben om dit traject te volgen, wij kijken samen met de kandidaat of dit traject bij hem/haar past. Als dit zo is volgt een meet en greet met de betrokken werkgevers om te kijken of deze bij elkaar passen.

 

Samen met de betrokken werkgevers wordt het concrete traject samengesteld, waarbij bij aanvang van het traject de cursist direct met een stage bij het bedrijf kan beginnen.

Tijdens het traject worden zowel de cursist als de werkgever intensief begeleid, zo wordt alle zorg over het traject uit handen van de werkgever genomen en kan deze zich op andere zaken concentreren.

Hier vind u een schematische weergave van het vastgestelde C# .Net programmeur traject dat in het kader van project GROW-IT is vormgegeven. Afhankelijk van de al aanwezige kennis kunnen de cursisten op verschillende plaatsen instromen. Dit traject is vormgegeven in samenwerking met Global Knowledge

Wilt u meer informatie over het traject ontvangen? neem contact op!

C#/.NET Programmeur

 

mICROSOFT dYNAMICS

De Microsoft Dynamics leertrajecten worden vormgegeven in samenwerking met Mprise, de specialist op het gebied van Microsoft Dynamics. de cursussen worden vier keer per jaar gegeven, waarbij de kandidaten van project GROW-IT kunnen instromen bij de verschillende trajecten. De cursussen die een kandidaat volgt kunnen geheel worden afgestemd op de behoeften van de werkgever en de competenties van de betreffende cursist. zo kan er een gepersonaliseerd leertraject gevormd worden die nauw aansluit bij de functie die de werkgever nodig heeft.

De verschillende mogelijke software zijn:

 

Dynamics NAV

 

Dynamics AX

 

Dynamics CRM

meer informatie over de Microsoft Dynamics leertrajecten? neem contact op!

 

aNDERE TRAJECTEN

Naast de C# .Net programmeur en Microsoft Dynamics trajecten hebben wij nog tal van mogelijkheden voor bedrijven om de kandidaat, waarmee zij een traject willen aangaan, op te leiden in de nodige ICT vakgebieden. denk hierbij aan Sharepoint consultants, maar ook PHP / webdevelopers. Onze kandidaten hebben veel verschillende, uiteenlopende competenties in verscheidende vakgebieden.

Heeft u interesse in onze kandidaten en wil u van de kans gebruik maken om ze in 6 maanden, met behoud van uitkering, op te leiden, maar zijn de bovengenoemde trajecten niet wat u zoekt? neem contact op! wij kunnen in overleg met u een gepersonaliseerd traject vormgeven dat aan uw eisen en aan de competenties van de cursist voldoet.

 

onderstaand schema geeft een goede weergave van de opbouw van de verschillende trajecten. Naast de onderstaande trajecten kunnen wij in overleg met u een gepersonaliseerd traject vormgeven.

  • Grey Facebook Icon

CTC Talent

Wiltonstraat 2A

3905 KW Veenendaal