GROW-IT voor Werkgevers

Wat is GROW-IT?

Scholingsproject GROW-IT vormt de schakel tussen werkgevers en werkzoekenden. Het is hét scholingsproject in de regio Foodvalley als het gaat om omscholing en bijscholing in de ICT. ICT Training Centrum is als initiator van het project verantwoordelijk voor de selectie, de om/bijscholing en de matching tussen werkgever en werkzoekende. Hierbij werken wij intensief samen met het Werkgevers Service Punt (WSP) de Gemeente Veenendaal en stichting ICT Valley.

Een trainingstraject duurt maximaal 6 maanden, de kandidaat blijft gedurende deze periode de uitkering behouden. De werkgever hoeft alleen de trajectkosten van € 9500,- en een verzekering vergelijkbaar bij een normale stage te betalen. De invulling van dit traject wordt gedaan door of in samenspraak met de werkgever. De kandidaten, die door het WSP worden aangeleverd zijn werkzoekenden op HBO / WO niveau, met een uitkering en affiniteit met ICT.

Hoe ziet het project er voor u als werkgever uit?

01

02

03

04

05

06

Als u heeft aangegeven interesse te hebben in het project, zullen wij eerst een kennismakingsgesprek met u inplannen om meer uitleg te geven over het project en met u te kijken welke functie(s) u zoekt, welke vereisten hieraan verbonden zijn en wat wij hierin kunnen betekenen.

Als u heeft aangegeven verdere interesse te hebben in het project en de kandidaten. Zullen wij kijken welke van onze kandidaten het beste aansluit op de door u aangegeven functie en de vereisten die u gegeven heeft. Wij stellen de kandidaten d.m.v. het CV aan u voor, waarna u zelf een vrijblijvende selectie kunt maken.

Heeft u interesse in een kandidaat en wilt u een vrijblijvend een eerste kennismakingsgesprek inplannen? Wij regelen dat de kandidaat op de gewenste datum en tijd bij u aanwezig is.

Heeft u na het eerste gesprek verdere interesse gekregen in de betreffende kandidaat? Dan heeft u natuurlijk de mogelijkheid om een extra gesprek in te plannen, zo krijgt u de ruimte om een goede keuze maken.

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u een match aangaan met de betreffende kandidaat? Dan zullen wij met u en de kandidaat in gesprek gaan om te kijken welk opleidingstraject de kandidaat zal gaan volgen en hoe het traject er verder voor u en de kandidaat uit gaat zien. Ook worden de begin- en einddata van het traject vastgesteld.

Gaan u en de kandidaat akkoord met het voorgestelde traject? Dan zal er een intentieovereenkomst met het WSP en een leerovereenkomst met ICT Training Centrum getekend worden.

Zodra het traject ten einde loopt heeft u als werkgever de vrijheid om zelf een keuze te maken of u de betreffende kandidaat een baan aan wilt bieden.

Enthousiast geworden? neem contact op! 

  • Grey Facebook Icon

CTC Talent

Wiltonstraat 2A

3905 KW Veenendaal